Тв водещата Гала отправи много сериозно предупреждение към модерните маниаци на

...
Тв водещата Гала отправи много сериозно предупреждение към модерните маниаци на
Коментари Харесай

Гала: Веганите хващат цироза!

Тв водещата Гала отправи много съществено предизвестие към модерните фанатици на здравословното хранене, изключително пък, откакто в предаването й " На кафе " най-редовно се готвят всевъзможни кулинарни изкушения, които тя персонално дегустира в ефир.

Повод за реакцията на русокоската обаче, даде някогашната адреналинка от " Господари на ефира " Жана Брейчева, която бе гост-панелист неотдавна. Двете с Гала незабавно се хвърлиха в тематиката за здравословното хранене, която сега е нещо като компетентност за танцьорката.

Макар че и двете направиха ангажимента, че всеки организъм е самостоятелен, те небрежно отхвърлиха като неправилни няколко режима, в това число известната " глюкозна гражданска война ", а по-късно и веганството.

Жана се включи с рецензии и към двете практики в храненето. Тя изясни, че е следвала правилата на глюкозната гражданска война, само че открила, че това не ѝ се отразява добре. Оказало се, че тъй като години наред се е хранила безсистемно, използването на този режим кара панкреаса ѝ да не работи добре и я е сложило в преддиабетно положение.

Гала пък не остана по-назад и хвърли огромна рецензия към веганството, което се практикува всеобщо в последно време.

" Има вегани, които се разболяват от цироза, без изобщо да пият алкохол, тъкмо поради веганството, поради непрекъснатото ястие на зеленчуци и тяхната ферментация в организма ", съобщи водещата и хвърли в ступор всички с тези думи. Гала обаче не цитира никакви съответни източници за това изказване. Жана пък побърза да я успокои, че не е веган и не се тормози от тази заплаха.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР